Tuesday, October 16, 2018
Text Size
   

Declaratii politice

Florin Constantinescu

 -Proiectul de buget pe anul 2011 este un buget pentru saracire

Intr-o declaratie politica, sustinuta in Sedinta de Plen a Senatului, senatorul PSD Florin Constantinescu a facut cateva ...

Continuare ...

-Sub ocrotirea unui stat dezinteresat, imbatranim stand la ghisee

Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica în Sedinta de Plen a Senatului, intitulata ...

Continuare ...

-Aranjamentele dintre putere şi FMI trebuie interzise prin lege

România va mai trece printr-o criză economică. Nu este o ameninţare, ci o certitudine. 50,7% din participanţii la Forumul Economic de la Davos ...

Continuare...

-Guvernul Boc – un guvern ratat din prima secunda a numirii in functie

   Am cunoscut încă de la începutul acestui an un guvern incapabil să facă faţă crizei economice în care se afla România.

Continuare ... 

-Piatra de moara a economiei romanesti – conditiile drastice de accesare a unui credit

   Înaintea oricărei furtuni există un moment de linişte. Acum, la noi în ţară este o linişte bolnăvicoasă care prevesteşte o mare furtună.

Continuare ...

-PSD repara greseala facuta de altii pledand pentru acordarea de sprijin IMM-urilor din Romania

   Imediat după revoluţia din 1989 apăruse în România un joc de stradă denumit „Alba - neagra”.

Continuare ...

blog  

Ion Iliescu

 iliescu

 

 


  Victor Ponta

Victor Ponta


Mircea Geoana

geoana


Adrian Nastase

nastase


Miron Mitrea

mitrea


Sorin Oprescu

oprescu


Gheorghe Nichita

nichita


Catalin Ivan

Catalin Ivan


Blogul SCE

sce


Dionisie Afloroaei

dionisie

Stiri

Lansare PSD
Florin Constantinescu un parlamentar activ

   Conform unui studiu al  Societatii civile pentru democratie, senatorul Florin Constantinenscu se afla pe lista politicienilor cu rezultate bune in raport cu onorarea promisiunilor fata de electoratul care l-a trimis in Parlament. Alaturi de senatorul pascanean mai figureaza si vicepresedintele Senatului, senatorul si fondatorul Partidului Conservator Dan Voiculescu  de deputatul PNL Eugen Nicolaescu.

Studiul Societatii civile pentru democratie face referire la realizarile si esecurile parlamentarilor in prima jumatate de mandat care au primit si calificative pentru munca lor in folosul cetateanului. Senatorul pascanean, Florin Constantinescu, liderul PSD Pascani, este laudat ca pana acum a reusit sa obtina de la Guvern peste 9 milioane de euro pentru sustinerea unor investitii publice in colegiul electoral pe care il reprezinta. De la tribuna Senatului, Florin Constantinescu are la activ 25 de declaratii politice, 14 intrebari adresate ministrilor si premierului, precum si 9 interpelari cu privire la stadiul de rezolvare a unor probleme de interes public. Senatorul pascanean este secretarul Comisiei  economice, industrii si servicii din cadrul Senatului Romaniei si face parte din  Grupul Parlamentar de initiativa  central europeana.

Senatorul Florin Constantinescu este interesat de soarta elevilor din Miroslovesti

In sedinta de plen a Senatului, din urma cu doua zile, senatorul PSD Florin Constantinescu i-a adresat o intrebare Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, privind alocarea unui buget pentru finalizarea Scolii de Arte si Meserii Miroslovesti din judetul Iasi. Obiectul intrebarii il face problema finalizarii acestei investitii, a caror lucrari au fost demarate in anul 2007, printr-o Hotarare de Guvern. Din pacate, lucrarile de investitii au fost sistate inca din anul 2008, din cauza lipsei finantarii. „Nu este posibil sa acceptam o astfel de situatie, intrucat este afectata in mod direct viata localnicilor, deoarece, inca din 2008, copiii au fost nevoiti sa invete in doua schimburi, ajungand acasa foarte tarziu, pe intuneric, si obligati sa parcurga distante chiar si de 2,5  km – 3 km pana la domiciliu.

De aceea, ca senator ales in  Circumscriptia electorala nr 24,     Colegiul electoral nr 3 Iasi, fac un apel la constiinta d-lui Ministru al Educatiei, pentru alocarea unui buget necesar finalizarii investitiei ,,Scolii de Arte si Meserii Miroslovesti”, astfel incat copiii sa aiba parte de o scolarizare normala, fara eforturi fizice suplimentare”, a declarat senatorul Florin Constantinescu. Pentru ca finalizarea investitiei la ,, Scoala de Arte si Meserii ,, din comuna Miroslovesti sunt necesare fonduri in valoare de 345.940 lei. Bani pe care primarul comunei dar si senatorul Constantinescu spera sa-i obtina de la ministerul de resort.

 
< Precedent   Urmator >

PSD

PSD

PSD Iasi

Psd Iasi

Parlament

parlament

TSD Iasi

Tsd Iasi