Tuesday, October 16, 2018
Text Size
   

Declaratii politice

Florin Constantinescu

 -Proiectul de buget pe anul 2011 este un buget pentru saracire

Intr-o declaratie politica, sustinuta in Sedinta de Plen a Senatului, senatorul PSD Florin Constantinescu a facut cateva ...

Continuare ...

-Sub ocrotirea unui stat dezinteresat, imbatranim stand la ghisee

Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica în Sedinta de Plen a Senatului, intitulata ...

Continuare ...

-Aranjamentele dintre putere şi FMI trebuie interzise prin lege

România va mai trece printr-o criză economică. Nu este o ameninţare, ci o certitudine. 50,7% din participanţii la Forumul Economic de la Davos ...

Continuare...

-Guvernul Boc – un guvern ratat din prima secunda a numirii in functie

   Am cunoscut încă de la începutul acestui an un guvern incapabil să facă faţă crizei economice în care se afla România.

Continuare ... 

-Piatra de moara a economiei romanesti – conditiile drastice de accesare a unui credit

   Înaintea oricărei furtuni există un moment de linişte. Acum, la noi în ţară este o linişte bolnăvicoasă care prevesteşte o mare furtună.

Continuare ...

-PSD repara greseala facuta de altii pledand pentru acordarea de sprijin IMM-urilor din Romania

   Imediat după revoluţia din 1989 apăruse în România un joc de stradă denumit „Alba - neagra”.

Continuare ...

blog  

Ion Iliescu

 iliescu

 

 


  Victor Ponta

Victor Ponta


Mircea Geoana

geoana


Adrian Nastase

nastase


Miron Mitrea

mitrea


Sorin Oprescu

oprescu


Gheorghe Nichita

nichita


Catalin Ivan

Catalin Ivan


Blogul SCE

sce


Dionisie Afloroaei

dionisie

Stiri

Lansare PSD
“Dupa douazeci de ani, Romania merita un nou proiect de societate”

 -

   Senatorul PSD, Florin Constantinescu a avut in cursul zilei de duminica, 29 noiembrie, intalniri cu cetatenii municipiului Pascani dar si cu cei din suburbia Gastesti. Parlamentarul pascanean a mers prin cele doua piete agroalimentare din Pascani si prin diverse cartiere ale municipiului. Membrii PSD au impartit cetatenilor materiale electorale si au stat de vorba cu ei.

   In piata agroalimentara din zona de vale a municipiului, comerciantii s-au plans de faptul ca sunt nevoiti sa-si desfasoare activitatile economice in conditii inumane. “Domnule senator, de ce au construit spatiile astea si acum sunt goale? De ce noi trebuie sa stam afara pe ploaie si frig” se plangeau senatorului comerciantii. Florin Constantinescu a dat asigurari ca nu o sa mai dureze mult si lucrurile vor intra intr-o normalitate.

-

   „Vom putea avea in premiera  in Romania un fundament convenit intre doua partide cu ideologii diferite dar care isi respecta diferenţele si incearca sa puna in comun valenţele apropiate. Daca pe 6 decembrie Mircea Geoana ajunge presedintele tarii, Romania intra intr-o etapa a normalitati a respectului, a bunului simt iar institutiile statului isi vor recapata puterile”, a spus Florin Constantinescu, liderul PSD Pascani.Acesta le-a mai vorbit pascanenilor si despre faptul ca „Rolul unui presedinte este de a asigura un climat de funcţionare corecta a instituţiilor statului si de buna guvernare in Romania”.

   In jurul orei 14, senatorul PSD a fost asteptata de zeci de locuitorii ai satului Gastesti, ca si in municipiu stafull electoral al PSD-ului au impartit materiale electorale si a mers din casa stand de vorba cu cetatenii acestei suburbii. Oamenii din Gastesti au spus ca se simt marginalizati de noua administratie de la Pascani. 

 
< Precedent   Urmator >

PSD

PSD

PSD Iasi

Psd Iasi

Parlament

parlament

TSD Iasi

Tsd Iasi