Thursday, September 20, 2018
Text Size
   

Declaratii politice

Florin Constantinescu

 -Proiectul de buget pe anul 2011 este un buget pentru saracire

Intr-o declaratie politica, sustinuta in Sedinta de Plen a Senatului, senatorul PSD Florin Constantinescu a facut cateva ...

Continuare ...

-Sub ocrotirea unui stat dezinteresat, imbatranim stand la ghisee

Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica în Sedinta de Plen a Senatului, intitulata ...

Continuare ...

-Aranjamentele dintre putere şi FMI trebuie interzise prin lege

România va mai trece printr-o criză economică. Nu este o ameninţare, ci o certitudine. 50,7% din participanţii la Forumul Economic de la Davos ...

Continuare...

-Guvernul Boc – un guvern ratat din prima secunda a numirii in functie

   Am cunoscut încă de la începutul acestui an un guvern incapabil să facă faţă crizei economice în care se afla România.

Continuare ... 

-Piatra de moara a economiei romanesti – conditiile drastice de accesare a unui credit

   Înaintea oricărei furtuni există un moment de linişte. Acum, la noi în ţară este o linişte bolnăvicoasă care prevesteşte o mare furtună.

Continuare ...

-PSD repara greseala facuta de altii pledand pentru acordarea de sprijin IMM-urilor din Romania

   Imediat după revoluţia din 1989 apăruse în România un joc de stradă denumit „Alba - neagra”.

Continuare ...

blog  

Ion Iliescu

 iliescu

 

 


  Victor Ponta

Victor Ponta


Mircea Geoana

geoana


Adrian Nastase

nastase


Miron Mitrea

mitrea


Sorin Oprescu

oprescu


Gheorghe Nichita

nichita


Catalin Ivan

Catalin Ivan


Blogul SCE

sce


Dionisie Afloroaei

dionisie

Stiri

Lansare PSD
Lansarea Site-ului
Lansare site
 

   Vineri seara, 07 noiembrie a.c., la clubul Relaxa din Pascani a avut loc lansarea site-ului viitorului senator PSD, Florin Constantinescu. Clubul s-a dovedit a fi neincapator pentru numarul mare de tineri prezenti la lansarea paginii electronice: www.florinconstantinescu.ro.

   La eveniment au luat parte si membri marcanti ai Partidului Social Democrat, cum ar fi: Dinu Apavaloaie - consilier judetean, Vasile Haldan - consilier local, Carmen Apostol – consilier local, Bogdan Alexa – consilier local si promotorul acestui eveniment, Dorina Sofian – fost consilier local dar si Daniel Sarbu – fost consilier local. Dupa o scurta prezentare a site-ului si dupa un discurs sustinut de candidatul Florin Constantinescu la functia de senator, s-a dat startul petrecerii. Aici tinerii pascaneni au dansat si au facut poze cu viitorul senator, dar si cu sustinatorii politici al acestuia.

lansare site

   „V-am invitat in aceasta seara la petrecerea de lansare al site-ului meu. O parte dintre voi poate ma cunoasteti, dar doresc sa ma prezint personal si sa va povestesc cateva lucruri despre mine. Am intrat in politica mai tarziu un pic, mai exact in anul 2003. Fac politica nu pentru bani, mai ales ca am propriile mele afaceri inainte de a intra in acest domeniu, ci fac acest lucru pentru ca imi doresc cu adevarat sa ajut aceasta comunitate si pe cetateni. Timp de cinci ani de zile am fost consilier local si din aceasta functie am incercat sa ajut Pascaniul cat am putut. Acum candidez la functia de senator si voi ajuta orasul din alta postura. |n schimb am nevoie de ajutorul vostru, si de votul vostru. Trebuie sa va implicati in politica ca sa faceti ceva bun pentru aceasta tara. Trebuie sa iesim cu totii la vot si sa votam cum credem ca este mai bine pentru noi. Eu nu pot decat sa va promit ca in cazul in care voi detine o functie in Senatul Romaniei, voi fi vocea voastra in senat. Voi face tot posibilul sa va sprijin si sa nu va dezamagesc”, s-a adresat celor prezenti, Florin Constantinescu.

lansare site

   Dupa cateva ore de distractie, candidatul PSD a parasit clubul si le-a multumit tinerilor pentru prezenta, iar distractia a continuat pana aproape spre dimineata. De nenumarate ori cei prezenti au scandat numele viitorului senator, fapt ce inseamna ca favoritul tinerilor pascaneni este nimeni altul decat social democratul Florin Constantinescu.

 
< Precedent   Urmator >

PSD

PSD

PSD Iasi

Psd Iasi

Parlament

parlament

TSD Iasi

Tsd Iasi