Thursday, September 20, 2018
Text Size
   

Declaratii politice

Florin Constantinescu

 -Proiectul de buget pe anul 2011 este un buget pentru saracire

Intr-o declaratie politica, sustinuta in Sedinta de Plen a Senatului, senatorul PSD Florin Constantinescu a facut cateva ...

Continuare ...

-Sub ocrotirea unui stat dezinteresat, imbatranim stand la ghisee

Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica în Sedinta de Plen a Senatului, intitulata ...

Continuare ...

-Aranjamentele dintre putere şi FMI trebuie interzise prin lege

România va mai trece printr-o criză economică. Nu este o ameninţare, ci o certitudine. 50,7% din participanţii la Forumul Economic de la Davos ...

Continuare...

-Guvernul Boc – un guvern ratat din prima secunda a numirii in functie

   Am cunoscut încă de la începutul acestui an un guvern incapabil să facă faţă crizei economice în care se afla România.

Continuare ... 

-Piatra de moara a economiei romanesti – conditiile drastice de accesare a unui credit

   Înaintea oricărei furtuni există un moment de linişte. Acum, la noi în ţară este o linişte bolnăvicoasă care prevesteşte o mare furtună.

Continuare ...

-PSD repara greseala facuta de altii pledand pentru acordarea de sprijin IMM-urilor din Romania

   Imediat după revoluţia din 1989 apăruse în România un joc de stradă denumit „Alba - neagra”.

Continuare ...

blog  

Ion Iliescu

 iliescu

 

 


  Victor Ponta

Victor Ponta


Mircea Geoana

geoana


Adrian Nastase

nastase


Miron Mitrea

mitrea


Sorin Oprescu

oprescu


Gheorghe Nichita

nichita


Catalin Ivan

Catalin Ivan


Blogul SCE

sce


Dionisie Afloroaei

dionisie

Stiri

Lansare PSD
Lansarea Candidatilor PSD la Iasi
Lansare Iasi
 

   In prima zi de campanie electorala vineri 31 octombrie, a avut loc in Piata Unirii din Iasi lansarea oficiala a candidatilor Aliantei PSD + PC, pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Dintre cei 17 candidati propusi pentru fotoliile de deputati si senatori doar trei sunt parlamentari sau fosti parlamentari . Echipa propusa de Partidul Social Democrat, este compusa din profesionisti, oameni cu experienta si buni manageri.

Lansare iasi
 

   Prezent la manifestare, primarul Iasului, social democratul Gheorghe Nichita a precizat ca echipa propusa  pentru alegerile parlamentare, este o echipa de profesionisti care exceleaza. Nechita a vorbit despre necesitatea de a avea un guvern social democrat. In Piata Unirii, acolo unde a avut loc lansarea, s-au adunat aproximativ 4000 de persoane. Maestru de ceremonii a fost presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita. Alaturi de cei 17 candidati ai PSD a venit si presedintele Consiliului Judetean, Constantin Simirad. Presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita, a prezentat programul de guvernare al PSD si i-a prezentat pe fiecare din cei 17 candidati pentru Camera Deputatilor si Senat in colegiile din municipiul si judetul Iasi.

lansare Iasi

   "Avem oameni care nu stiu ce inseamna nu se poate, oamenii propusi de noi sunt cu adevarat profesionisti. Avem nevoie ca Romania sa fie guvernata de un partid social democrat. Noi nu facem promisiuni desarte, oferta noastra politica este facuta de profesionisti si cu multa responsabilitate. Impreuna vom castiga , pentru ca avem nevoie de o Romanie stabila, in care legea sa nu mai fie schimbata de la o luna la alta.  Programul nostru de guvernare prevede cresterea salariului minim la 1000 de lei, cresterea pensiilor, acordarea de medicamente gratuite pentru persoanele cu venituri mici, cresterea burselor studentilor", a spus Nichita. "Sa nu-i  credeti pe cei care va promit ca veti trai mai bine pentru ca nu este adevarat", a spus in discursul sau de prezentare Valer Dorneanu, candidatul PSD la Camera Deputatilor.

Lansare Iasi

   Constantin Simirad, a trecut in revista importanta alegerilor sI forta partidului pe care il reprezinta. “ Daca PSD-ul va ramane in afara guvernari vom avea de suferit cu toti. Toate proiectele nu vor mai fi finantate iar bani vor fi trimisi in alte judete” a spus Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean. Delegatia PSD Pascani, a fost cea mai numeroasa, in Piata Unirii fiind circa 1000 de pesedisti din organizatia Pascani. In fruntea acestora a fost ex primarul Ratoi si liderul PSD Florin Constantinescu. Presedintele organizatiei municipale PSD Pascani, si candidatul Aliantei PSD+PC la Senat în Colegiul 3 Pascani plus Harlau, a declarat ca "O viitoare guvernare social-democrata, dupa alegerile parlamentare din luna noiembrie, ar aduce stabilitate, calm si echilibru în tara noastra".  

lansare Iasi

   "Dupa o guvernare de dreapta care s a evidentiat, în special, prin scandal si rutina, avem nevoie de o perioada de patru ani, cu o guvernare de stanga, care sa aduca stabilitate, calm si echilibru Odata cu lansarea de la Iasi, a inceput oficial si campania electorala. M-am bucurat sa vad acolo multi oameni care ne sustin si care doresc o schimbare in bine. Personal am incredere in mine si in ceilanti candidati ai Aliantei PSD+PC, am incredere ca vom castiga aceste alegeri si vom  forma noul Guvern", a declarat Florin Constantinescu.

 
< Precedent   Urmator >

PSD

PSD

PSD Iasi

Psd Iasi

Parlament

parlament

TSD Iasi

Tsd Iasi