Tuesday, October 16, 2018
Text Size
   

Declaratii politice

Florin Constantinescu

 -Proiectul de buget pe anul 2011 este un buget pentru saracire

Intr-o declaratie politica, sustinuta in Sedinta de Plen a Senatului, senatorul PSD Florin Constantinescu a facut cateva ...

Continuare ...

-Sub ocrotirea unui stat dezinteresat, imbatranim stand la ghisee

Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica în Sedinta de Plen a Senatului, intitulata ...

Continuare ...

-Aranjamentele dintre putere şi FMI trebuie interzise prin lege

România va mai trece printr-o criză economică. Nu este o ameninţare, ci o certitudine. 50,7% din participanţii la Forumul Economic de la Davos ...

Continuare...

-Guvernul Boc – un guvern ratat din prima secunda a numirii in functie

   Am cunoscut încă de la începutul acestui an un guvern incapabil să facă faţă crizei economice în care se afla România.

Continuare ... 

-Piatra de moara a economiei romanesti – conditiile drastice de accesare a unui credit

   Înaintea oricărei furtuni există un moment de linişte. Acum, la noi în ţară este o linişte bolnăvicoasă care prevesteşte o mare furtună.

Continuare ...

-PSD repara greseala facuta de altii pledand pentru acordarea de sprijin IMM-urilor din Romania

   Imediat după revoluţia din 1989 apăruse în România un joc de stradă denumit „Alba - neagra”.

Continuare ...

blog  

Ion Iliescu

 iliescu

 

 


  Victor Ponta

Victor Ponta


Mircea Geoana

geoana


Adrian Nastase

nastase


Miron Mitrea

mitrea


Sorin Oprescu

oprescu


Gheorghe Nichita

nichita


Catalin Ivan

Catalin Ivan


Blogul SCE

sce


Dionisie Afloroaei

dionisie

Stiri

Lansare PSD
   O cariera porneste dintr-o idee, dintr-o pasiune, din dorinta de a te dedica unui domeniu sau unui subiect. La mine, perioada care mi-a definit existenta a fost perioada liceului. Am urmat cursurile la actualul Colegiu „Mihail Sadoveanu” din Pascani. Aici am intalnit niste profesori extraordinari, care au deprins in mine pasiunea pentru stiintele exacte. Si de aici pana la a urma cursurile  Facultatii de Electrotehnica din cadrul  Universitatii Politehnice din Iasi nu a mai fost decat un pas.
Inginerul Florin Constantinescu

   Am terminat facultatea si, cu diploma de inginer in buzunar, m-am angajat ca inginer proiectant la Interprinderea de Traductoare si Regulatoare Directe Pascani. Apoi am fost, pe rand, seful atelierului de proiectare - responsabil cu pregatirea fabricatiei - si seful biroului tehnic. In 1991, impreuna cu alti doi angajati ai intreprinderii, am decis sa punem bazele propriei noastre firme. Asa a luat fiinta ACK, afacere care a inceput prin inchirierea unei incaperi de 10 metri patrati, pe strada Culturii. La ACK proiectam si producem contoare de gaze, abur, apa si energie termica, instalatii pentru verificarea apometrelor si a contoarelor de energie termica. Primul nostru produs a fost un contor de gaze, pe care l-am si brevetat. Din 1991 ocup functia de director general la S.C. ACK S.R.L Pascani.

Inginerul Florin Constantinescu

   Pe langa ACK, mai am o afacere de suflet. Este vorba despre “Morlux Florena”, afacere inceputa de tatal meu in 1991. Tata, un om foarte drag mie, era morar, iar atunci cand nu a mai fost, am decis sa extind si sa modernizez moara, pentru ca sunt sigur ca si-ar fi dorit asta. Acum, cel care se ocupa de “morarit” este fiul meu, Dragos.Astazi, sunt Presedinte al Filialei Pascani a Consiliului National al Intreprinderilor  Mici si Mijlocii din Romania si Presedinte al Federatiei Patronale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii din judetul Iasi. E o recunoastere a muncii pe care am depus-o in toti acesti ani,  o dovada a faptului ca multele ore in care am fost departe de familia mea au avut roadele lor.

Inginerul Florin Constantinescu

   Cred ca, atunci cand iti doresti ceva suficient de mult, reusesti. Asa a fost si parcursul meu in lumea afacerilor. Am invatat mereu si invat in fiecare zi lucruri noi.

  • Am invatat sa ascult.
  • Am invatat sa lucrez cu oamenii.
  • Am invatat sa negociez si sa castig.
  • Am invatat ce inseamna responsabilitatea.
  • Am invatat ca nu poti reusi daca nu te tii de cuvant.
  • Am invatat ca nu trebuie sa dai inapoi atunci cand crezi in ceva.

Sunt pregatit sa lupt in continuare, sa fac mai mult, sa aflu si alte lucruri noi.

 
< Precedent   Urmator >

PSD

PSD

PSD Iasi

Psd Iasi

Parlament

parlament

TSD Iasi

Tsd Iasi