Tuesday, October 16, 2018
Text Size
   

Declaratii politice

Florin Constantinescu

 -Proiectul de buget pe anul 2011 este un buget pentru saracire

Intr-o declaratie politica, sustinuta in Sedinta de Plen a Senatului, senatorul PSD Florin Constantinescu a facut cateva ...

Continuare ...

-Sub ocrotirea unui stat dezinteresat, imbatranim stand la ghisee

Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica în Sedinta de Plen a Senatului, intitulata ...

Continuare ...

-Aranjamentele dintre putere şi FMI trebuie interzise prin lege

România va mai trece printr-o criză economică. Nu este o ameninţare, ci o certitudine. 50,7% din participanţii la Forumul Economic de la Davos ...

Continuare...

-Guvernul Boc – un guvern ratat din prima secunda a numirii in functie

   Am cunoscut încă de la începutul acestui an un guvern incapabil să facă faţă crizei economice în care se afla România.

Continuare ... 

-Piatra de moara a economiei romanesti – conditiile drastice de accesare a unui credit

   Înaintea oricărei furtuni există un moment de linişte. Acum, la noi în ţară este o linişte bolnăvicoasă care prevesteşte o mare furtună.

Continuare ...

-PSD repara greseala facuta de altii pledand pentru acordarea de sprijin IMM-urilor din Romania

   Imediat după revoluţia din 1989 apăruse în România un joc de stradă denumit „Alba - neagra”.

Continuare ...

blog  

Ion Iliescu

 iliescu

 

 


  Victor Ponta

Victor Ponta


Mircea Geoana

geoana


Adrian Nastase

nastase


Miron Mitrea

mitrea


Sorin Oprescu

oprescu


Gheorghe Nichita

nichita


Catalin Ivan

Catalin Ivan


Blogul SCE

sce


Dionisie Afloroaei

dionisie

Stiri

Lansare PSD
Dragi prieteni
Florin Constantinescu

   Sunt Florin Constantinescu si vreau sa va anunt, pe aceasta cale, ca fac parte din echipa aleasa de catre Partidul Social Democrat pentru viitorul Parlament al Romaniei. Imi voi depune candidatura, asadar, pentru fotoliul de senator alocat Colegiului Senatorial Nr. 3, zona Pascani – Harlau. Multi dintre dumneavoastra poate, ma cunoasteti, dar as vrea sa va mai spun cate ceva despre mine. 

   M-am nascut in anul 1956, in satul Crivesti, comuna Vanatori, sunt casatorit si am doi copii, care reprezinta cea mai mare realizare a mea. Dupa finalizarea liceului, la actualul Colegiu „Mihail Sadoveanu” din Pascani unde anumiti profesori extraordinari au sadit in mine interesul pentru stiintele exacte - , m-am decis sa urmez cursurile Facultatii de Electrotehnica, din cadrul Universitatii Politehnice din Iasi. Intotdeauna am vrut sa fac ceva mai mult pentru locul in care m-am nascut si mi-am petrecut cea mai mare parte a vietii, iar acesta a fost motivul care m-a determinat ca, dupa finalizarea studiilor, sa ma reintorc in locul care mi-a fost mereu drag, si anume municipiul Pascani.

   Cu diploma de inginer in buzunar, m-am angajat ca inginer proiectant la Intreprinderea de Traductoare Directe Pascani, unde am ocupat treptat diferite functii: inginer proiectant, sef atelier proiectare, sef sectie proiectare, pentru ca, in final, sa fiu numit inginer sef, responsabil cu pregatirea fabricatiei. Din anul 1991, ocup functiile de director general la S.C. ACK S.R.L Pascani si administrator la S.C. MORLUX FLORENA SRL.

   In anul 2003, am decis sa intru in politicasi m-am inscris in Partidul Social Democrat, acolo unde am vazut o echipa care pune pe primul loc oamenii si care doreste sa ofere sanse si drepturi egale pentru toti.Din 2006, sunt Presedintele Organizatiei Municipale a P.S.D. Pascani si, tot din 2006, sunt membru al Consiliului National P.S.D.. Intrarea mea in politica nu a fost una pur si simplu intamplatoare. Politica este, pentru mine, o modalitate de a gasi solutii pentru problemele oamenilor, iar scopul meu in politica este de a va face auzite grijile si nemultumirile si de a va ajuta sa aveti un trai mai bun.

   In 2004 eu, Florin Constantinescu, mi-am inceput primul mandat de consilier local in cadrul Primariei Pascani, iar in 2008 am fost reales sa continuu ceea ce imi propusesem sa fac pentru a imbunatati viata locuitorilor si imaginea municipiului Pascani. Sustinerea de care m-am bucurat a fost o confirmare ca dumneavoastra ati inteles ca pentru mine sunteti singurii care conteaza. Am desfasurat o serie de proiecte, care sunt dovada muncii mele. Am incercat sa inlatur specula si furtisagul din piete, sa rezolv problemele legate de salubritate si de sistemul de termoficare din municipiul Pascani. Unul dintre cele mai importante demersuri pe care le-am initiat a fost strategia de dezvoltare a municipiului Pascani pe urmatorii 10 ani.

   Gandindu-ma la viitor, am venit in intampinarea oamenilor si multumirea lor a fost singura rasplata pe care am cautat-o. Acum, in fata unui pas important – votul uninominal -, doresc sa fac mai mult. Doresc sa fiu alaturi de dumneavoastra si sa ajut la realizarea proiectelor care va privesc. Doresc sa ajut localitatea dumneavoastra, prin atragerea de fonduri europene, iar prin experienta mea in acest domeniu este dovada faptului ca, impreuna, vom reusi sa facem mai mult. Dragii mei, Partidul Social Democrat este singurul partid care pune pe primul loc oamenii si care, din opozitie, s-a luptat mereu sa ofere conditii de trai mai bune romanilor.

   Institutia Parlamentului este vocea poporului, iar eu – politicianul Florin Constantinescu – pot fi vocea puternica prin care se transmit problemele dumneavoastra la centru. Pentru mine nu exista lucruri care sa nu aiba o rezolvare. Vreau sa stiti ca in mine veti gasi intotdeauna un om care va asculta si care este mereu la dispozitia dumneavoastra. Ca urmare, vreau sa va doresc sanatate, bucurii si astept sa ne revedem cu bine in Colegiul Senatorial nr.3.

Ing. Florin Constantinescu

 
< Precedent

PSD

PSD

PSD Iasi

Psd Iasi

Parlament

parlament

TSD Iasi

Tsd Iasi