Thursday, September 20, 2018
Text Size
   

Declaratii politice

Florin Constantinescu

 -Proiectul de buget pe anul 2011 este un buget pentru saracire

Intr-o declaratie politica, sustinuta in Sedinta de Plen a Senatului, senatorul PSD Florin Constantinescu a facut cateva ...

Continuare ...

-Sub ocrotirea unui stat dezinteresat, imbatranim stand la ghisee

Senatorul PSD de Iasi, Florin Constantinescu, a sustinut o declaratie politica în Sedinta de Plen a Senatului, intitulata ...

Continuare ...

-Aranjamentele dintre putere şi FMI trebuie interzise prin lege

România va mai trece printr-o criză economică. Nu este o ameninţare, ci o certitudine. 50,7% din participanţii la Forumul Economic de la Davos ...

Continuare...

-Guvernul Boc – un guvern ratat din prima secunda a numirii in functie

   Am cunoscut încă de la începutul acestui an un guvern incapabil să facă faţă crizei economice în care se afla România.

Continuare ... 

-Piatra de moara a economiei romanesti – conditiile drastice de accesare a unui credit

   Înaintea oricărei furtuni există un moment de linişte. Acum, la noi în ţară este o linişte bolnăvicoasă care prevesteşte o mare furtună.

Continuare ...

-PSD repara greseala facuta de altii pledand pentru acordarea de sprijin IMM-urilor din Romania

   Imediat după revoluţia din 1989 apăruse în România un joc de stradă denumit „Alba - neagra”.

Continuare ...

blog  

Ion Iliescu

 iliescu

 

 


  Victor Ponta

Victor Ponta


Mircea Geoana

geoana


Adrian Nastase

nastase


Miron Mitrea

mitrea


Sorin Oprescu

oprescu


Gheorghe Nichita

nichita


Catalin Ivan

Catalin Ivan


Blogul SCE

sce


Dionisie Afloroaei

dionisie

Stiri

Lansare PSD
omul florin constantinescu

Familia este cel mai de pret lucru din viata mea!

   Am avut o copilarie fericita, in care universul meu erau parintii si satul.M-am  nascut in anul 1956 in satul Crivesti, comuna Vanatori, dintr-un tata morar ca si tatal sau, si o mama care a fost profesoara de istorie si geografie. Tatal meu, Petru Constantinescu, a fost pentru mine un bun prieten, dar si un model de viata. De la el am invatat ce e bine si ce e rau, iar daca vreodata am calcat stramb, el a fost langa mine si mi-a aratat ca un om poate invata din greselile pe care le face. Sunt mandru ca am putut sa realizez si sa duc la bun sfarsit visul lui, cel de a avea propria moara.

Omul FLorin Constantinescu

   A venit, apoi, momentul sa iau viata in piept, ca toti ceilalti tineri, si sa plec din satul natal. Am plecat la liceu la Pascani si ulterior la Facultate la Iasi. In timpul facultatii am cunoscut-o pe cea care avea sa-mi devina sotie. Sandica imi este alaturi de 28 de ani si, desi am avut de multe ori ocazia sa plecam din Pascani, am decis ca acesta este locul in care vrem sa ne crestem copiii si nepotii. Avem impreuna doi copii, lumina ochilor mei: o fata, Roxana, si un baiat, Dragos. Dragos, absolvent al Facultatii de Electrotehnica si Telecomunicatii din Iasi a renuntat la o cariera in domeniu pentru a deveni mana mea dreapta la moara.  Roxana a urmat cursurile Facultatii  de Economie si Administrarea Afacerilor , iar acum este director executiv la Patronatul femeilor din Iasi.

Continuare...
 
politicianul florin constantinescu

FLORIN CONSTANTINESCU – POLITICIANUL

   In 2003 am intrat in politica. Nu a fost o decizie usoara, dar niciuna intamplatoare. Atunci am decis ca pot sa folosesc experienta dobandita in afaceri  in folosul oamenilor. Vreau sa transfer succesul de care m-am bucurat pana acum in zona politica. Ca om care am reusit in viata, am simtit ca este momentul sa iau atitudine si sa fac in asa fel incat si cei din jurul meu sa aiba un trai mai bun.Nu pot si nu vreau sa fiu nepasator la suferinta celorlalti.

Politicianul Florin Constantinescu

   Am in subordine peste 100 de angajati. Lucrand zi de zi cu ei am reusit sa ii cunosc mai bine, sa le inteleg nevoile si problemele. Am invatat care sunt asteptarile lor si modul in care pot sa-i ajut. Am ales sa ma alatur Partidului Social Democrat, acolo unde am vazut o echipa de profesionisti care pune pe primul loc interesele oamenilor si care doreste sa ofere sanse si drepturi egale pentru toti. Anul 2004 mi-a adus primul mandat de consilier local si functia de vicepresedinte al filialei PSD Pascani. Iar in anul 2006 am fost onorat sa preiau conducerea Organizatiei Municipale PSD Pascani, devenind in acelasi timp si  membru in Consiliul National al PSD.

Politicianul Florin Constantinescu

   In vara lui 2008, la cererea colegilor mei de partid am acceptat  sa candidez pentru fotoliul de senator al colegiului  Pascani-Harlau. Ştiu ca pot sa fac mai  mult decat au facut altii inaintea mea pentru aceasta zona si pentru oamenii care locuiesc aici. Si eu am trait aici si stiu care sunt neajunsurile si nemultumirile cu care ne confruntam. Starea strazilor din orase si comune, iluminatul public, sistemul de canalizare, apa si gaz metan care trebuie reabilitate si extinse in fiecare zona sunt numai cateva dintre acestea.

Politcianul Florin Constantinescu

In zona Pascani-Harlau provocarile sunt mari. Dar sunt probleme care se pot rezolva

   Programul cu care am ales sa ma prezint in fata dumneavoastra a fost gandit cu maxima responsabilitate. Acesta nu contine  promisiuni desarte, ci solutii viabile pentru probleme reale. In Parlamentul Romaniei voi fi vocea dumneavoastra. A tuturor celor care aveti nevoie de sprijinul meu.In mine veti gasi un prieten, un om dispus sa va ajute si sa lupte pentru dumneavoastra.

Impreuna,  putem fi mai buni şi putem face mai mult!

 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 15 - 16 din 18

PSD

PSD

PSD Iasi

Psd Iasi

Parlament

parlament

TSD Iasi

Tsd Iasi